✅ Hurtig levering

✅ Din maskinforhandler på Sjælland og øerne

✅ Fri fragt

Husqvarna Automower / Robotplæneklipper 520

-0%

21.995,00 kr. ( 17.596,00 kr. Excl. Moms )

Ikke på lager

Produktbeskrivelse af Husqvarna Automower / Robotplæneklipper 520

Robotplæneklipperen, som er konstrueret til professionel flådebrug. Med fjernbetjening, herunder tyverisporing via Husqvarna Fleet Services med en pc/tablet, samt fuld plæneklipperstyring og -konfiguration via en smartphone. GPS-assisteret navigation og vejrtimeren sikrer ensartet dækning af komplekse græsplæner, og med automatisk tilpasning af klippefrekvensen til græsplænens vækst. Kan klippe alle slags græsplæner og håndtere stejle hældninger på op til 45 % (24°) med et perfekt klipperesultat – selv i regnvejr. Robust og grundig konstruktion sikrer holdbarhed og driftssikkerhed. Har 3 guidekabler.

Servicegården / Servicegarden
Varenummer HQ967662121 Kategori Mærke

Produkt Data:

Arbejdsområdekapacitet: 2200 m² ±20%
Typisk ladetid: 50 min
Støjniveau dB(A) garanteret: 59 dB(A)

 

Opsætning af Robotplæneklipper gælder kun for kunder på Sjælland, Møn og Lolland/Falster.

Med en opsætning af Robotplæneklipper fra Servicegården er du sikker på at din Robotplæneklipper kommer til, at køre som en drøm. Helt uden at du skal gøre noget. Hos Servicegården har vi installeret over 500 Robotplæneklippere de sidste 10 år, som har gjort at vi har opbygget en masse viden og erfaring indenfor området. Mange folk tror bare at det handler om at ligge et kabel ned, men en opsætning af en Robotplæneklipper bygger på meget mere. Det handler rigtig meget om at få det optimale ud af en Robotplæneklipper, og det gør du kun ved at dens arbejdsforhold er opsat korrekt. Med korrekte arbejdsforhold mener vi, at banen som Robotplæneklipperen skal køre på skal være vurderet korrekt. Det gør at du får slået hele din plæne perfekt.

Hvis du kunne være interesseret i at høre mere om en opsætning af Robotplæneklipper hos Servicegården, kan du/I vælge et uforpligtende tilbud herunder.

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.