✅ Fri fragt

✅ Lave priser

💥Vælg blandt vores kunders favorit kategorier💥

⚡️Husk hvis du bestiller inden kl 12 på hverdage, så sender vi samme dag ⚡️

⬇️Søg efter produktet lige her⬇️

⬇️Vælg mellem alle vores kategorier⬇️

Søg efter udvalgte filter:

Kategori filter:

Mærke:

Pris

Viser alle 15 resultater

Alle kategorier

Favorit kategorier

Mærke

Varekategori

Arbejdsareal (Maks)

Arbejdskapacitet (Maks)

Viser alle 15 resultater

Husqvarna Automower – Den førende robotplæneklipper
Hvad kan en Automower fra Husqvarna og hvorfor skal jeg vælge en robotplæneklipper?

Det er et spørgsmål man tit hører som forhandler. Det som en Automower i bund og grund kan er, at opfylde dine behov. Forstået på den måde at med en Husqvarna automower får du slået din græsplæne til perfektion, samtidig med du laver noget helt andet. Hvis jeg skal gå i deltaljer med hvad en Automower kan, så kan jeg blive ved til i morgen. Men alle de her deltaljer og funktioner, som Automoweren har, gør at du får den perfekte græsplæne helt uden du skal røre en finger.

Perfekt klippet plæne

De skarpe knive der sidder på en Husqvarna Automower gør at græsset altid bliver klippet, og ikke flået af. Det gør at plænen får et lige udseende, som vi ser på alle de flotte fodbold og golfbaner. Med en Automower slipper du også for at det afklippede græs ligger og ser grimt ud. Fordi når du har en Automower, så bliver din plæne slået så ofte at græsset bliver brugt som en slags gødning.

Miljøvenlig og lavt støjniveau

Som noget ekstra positivt, så passer man også på miljøet når man har en robotplæneklipper. Det gør man selvfølgelig fordi robotten ikke udskiller forskellige dæmpe, men er drevet af batterier. Det medfører også et meget lavt støjniveau.

En robotplæneklipper oplader sig selv

Når din Husqvarna Automower er ved at løbe tør for strøm søger den selv i lader. Ladestationen er noget der følger med når man køber Automoweren. Man kan se det lidt som om ladestationen er Automowerens hjem. Det er her den kommer tilbage for at spise og sove.

Tilpasser sig sine omgivelser

Med en automower fra Husqvarna får du en robotplæneklipper der kan tænke selv. Det kan man blandt andet tage nytte af når Automoweren skal tilpasse sig det skiftende vejr i Danmark. I sommerperioden er Automoweren feks mere skånsom med græsset, fordi det ofte er meget tørt.

Sikkerhed

Automoweren er udstyret med en pinkode, som gør at kun ejeren/ejerne kan låse den op. Det betyder også at hvis Automoweren bliver fjernet fra køreområdet, og pinkoden ikke er indtastet så vil en alarm gå igang. Her er det også muligt at spore hvor din Automower er henne.

Hvorfor skal jeg vælge en Husqvarna Automower?

Listen er lang, men her vil jeg prøve at komme ind på de største konkurrencedygtige faktorer.

Høj kvalitet, smarteste teknologi:
Husqvarna var med lige fra starten, når man snakker robotplæneklippere. Det har gjort at Husqvarna har kunne få alt den erfaring og læring til at bygge et produkt af højeste kvalitet og smarteste teknologi.

Nyeste funktioner:
Hvis du er så heldig at du har eller skal have en Automower fra Husqvarna, så får du en robotplæneklipper der har alle de nyeste funktioner. Feks. med Automower Connect kan du følge og styre din Automower hvor end du er i verden. Automower Connect er en app, hvor du tilslutter din Automower. En anden utrolig nyttig funktion er GPS-styring, som gør at Automoweren bedre kan håndtere din græsplæne.

Servicegården er den førende forhandler af Husqvarna Automowere.

Og det er vi stolte af. Især fordi det kommer fra vores kunder.
Hos Servicegården sælger, installerer og servicer vi over 400 Automowere årligt. Det har også medført at vi er blevet udvalgt som EPOS forhandler af Husqvarna.

Pris

Der er mange forskellige Husqvarna Automowere modeller, som gør at der er en pris alle kan være med på. Det gode ved Husqvarna er at alle deres modeller er af højeste kvalitet.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.