✅ Din maskinforhandler på Sjælland og øerne

✅ Fri fragt

Stiga Havetraktor e-Ride S500

29.995,00 kr. ( 23.996,00 kr. Excl. Moms )

Ikke på lager

Produktbeskrivelse af Stiga Havetraktor e-Ride S500

e-Ride S500 giver dig imponerende komfort, kraft og dækning i en batteridrevet maskine. Havetraktoren e-Ride S500 drives af et kraftfuldt STIGA kvalitetsbatteri (Li-Ion) på 40 Ah, som er udviklet og testet af STIGA i Europa, og som gør det muligt at klippe helt op til 3000 kvm på en opladning. Den er udstyret med et praktisk, overskueligt instrumentbræt, eco-mode, fartpilot og LED-forlygter til sikker klipning under dårlige lysforhold. Den har også sideudkast og Multiclip-funktion, hvor græsafklippet findeles og spredes på plænen som naturlig gødning.

Med mange ekstrafunktioner
Havetraktoren giver dig mulighed for at bruge din smartphone som et digitalt instrumentbræt, hvormed du får glæde af en masse funktioner. Derudover er havetraktoren udstyret med eco-mode, fartpilot og LED-forlygter.
Vælg mellem sideudkast og Multiclip
Havetraktoren udkaster effektivt græsafklippet fra siden af din havetraktor ved brug af sideudkast, eller findeler og spreder græsafklippet på plænen som naturlig gødning ved brug af Multiclip-funktionen.
STIGA avanceret tilslutning
Spar strøm og penge ved at indstille, hvornår din traktor skal lade. Planlæg vedligeholdelsesopgaver. Kontakt din lokale forhandler. Se hvor længe du har klippet græs. STIGA app’en kan desuden forvandle din mobil til et virtuelt instrumentbræt for nem kontrol over din e-Ride C500 eller S500.
Servicegården / Servicegarden
Varenummer STI2T0665481/ST1 Kategori Mærker ,

Produkt Data:

Produktdetaljer og specifikationer

Med det store batteri på 48 V / 40 Ah, som driver e-Ride S500, kan du klippe op til 4000 kvm på blot en enkelt opladning. Det kraftfulde batteri giver også en mere støjsvag kørsel med færre vibrationer og ingen emissioner. Den kraftfulde motor på 1,2 kW giver en tophastighed på 9,5 km/t, mens de to knivmotorer på tilsammen 3 kW giver dig en præcis klipning med minimal vedligeholdelse.

Bluetooth-modulet gør det nemt at oprette forbindelse til STIGA GO-appen på din telefon, så du kan bruge den som instrumentbræt til visning af oplysninger om den aktuelle klipning og tidligere klipninger, sparet CO2 og vedligeholdelsesaktiviteter samt til planlægning af opladningen af havetraktoren. Du kan også bruge appen til at kontakte din lokale forhandler direkte, hvis du har brug for hurtig hjælp. Eco-mode reducerer knivrotationen, når du står over for lette klippeopgaver, så driftstiden forlænges. LED-forlygterne oplyser området foran e-Ride S500, så du kan køre selv under dårlige lysforhold. Havetraktoren kan benytte to forskellige klippemetoder: Sideudkast og Multiclip. Ved Multiclip findeles og spredes græsafklippet på plænen som naturlig gødning. e-Ride S500 gør det hurtigt at klippe plænen med den store klippebredde på 98 cm og syv mulige klippehøjder på mellem 25 og 80 mm.

  • Batteridrevet havetraktor, så du slipper for benzin og ledninger
  • Deflektor til sideudkast og Multiclip-sæt medfølger
  • Kraftfuld motor på 1,2 kW og to knivmotorer på i alt 3 kW
  • Med forskellige avancerede funktioner – bl.a. hurtigstart, eco-mode, fartpilot og LED-forlygter
  • Klippebredde på 98 cm og valg mellem 7 forskellige klippehøjder
  • 48 V / 40 Ah batteri og standardlader medfølger – hurtigoplader kan købes som ekstraudstyr

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.