✅ Hurtig levering

✅ Din maskinforhandler på Sjælland og øerne

✅ Fri fragt

Kwern Greenbuster Pro III 8×3

8.345,00 kr. ( 6.676,00 kr. Excl. Moms )

Ikke på lager

Produktbeskrivelse af Kwern Greenbuster Pro III 8×3

Kwern Greenbuster Pro III – 8×3

henvender sig til dig, der skal bruge en professionel fliserenser til krævende opgaver dagligt. Maskinen er opbygget omkring et fuld-svejst kraftigt chassis. Hele konstruktionen er galvaniseret, og kan derfor modstå vejr og vind i mange år. Motoren er en stærk motor fra amerikanske Briggs & Stratton.

Den kraftige transmissionslinje sikrer, at driften altid er jævn og pålidelig. Greenbuster Pro III rengør din terrasse i et snuptag. Med sine kraftige stålbørster fjerner den effektivt ukrudt mellem fliser, og mos på overflader, uden tilførsel af kemi. Fejemaskinens konstruktion gør desuden, at den er skånsom overfor belægningssten.

Omdrejningerne på børstehovedet er tilpasset, så støv og sten fra fliserne ikke kastes for meget rundt.  På meget tørre dage, kan du med fordel vande fladen, du skal rense inden arbejdets start. Så undgår du, at det støver for meget.

Sidst, men ikke mindst er er styret juster- og foldbart og kan justeres i tre positioner. På den måde er du sikret den bedste ergonomiske oplevelse, samtidig med at opbevaring og transport af maskinen bliver lettere.

Kwern Greenbuster Pro III – 8×3  leveres usamlet. Kan være vist med ekstraudstyr.

Servicegården / Servicegarden
Varenummer KW18038 Kategori Mærke

Produkt Data:

Vare nr. 18038

Ukrudtsfjerner – Mosfjerner – Fliserenser – Algefjerner

Greenbuster Pro III kan det hele i én og samme arbejdsgang. De kraftige stålbørster fjerner uønsket ukrudt mellem fliser på gangstier, indkørsler, fortove, parkeringspladser og lignende.
I samme arbejdsgang fjernes uønsket mos mellem fliserne. Maskinens konstruktion gør at den er skånsom overfor belægningssten.

Ældre fliser med fastgroede alger
Belægningssten med en fastgroet algeoverflade renser Greenbuster Pro III nemt.
Vand eventuelt fladen med en haveslage inden arbejdet påbegyndes, derved undgås unødvendig støvudvikling.

Optimeret hastighed
Omdrejningerne på børstehovedet er optimeret for at kunne opnå det bedste resultat. Samtidig gør hastigheden at sten, ukrudtsrester og støv ikke kastes langt væk.

Stålbørster
På det professionelle børstehoved er maskinen udstyret med 24 meget kraftige stålbørster, som effektivt fjerner udkrudt. Stålbørsterne er specialfremstillet på egen fabrik.

Letløbende fastgummihjul
Hjulene er monteret med Store fastgummihjul, og maskinen kan let skubbes uden modstand.

Justerbart styr
Styret er juster- og foldbart. Styret kan justeres i 3 positioner, for den bedste ergonomiske oplevelse. Derudover kan styret foldes ind over maskinen ved opbevaring eller under transport.

Undgå kemi
Rens effektivt mellem fliser uden brug at kemikalier, gasbrænder eller højttryksrenser.

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.