✅ Din maskinforhandler på Sjælland og øerne

✅ Fri fragt

Husqvarna Sneslynge ST 121E

-36%

3.500,00 kr. ( 2.800,00 kr. Excl. Moms )

Produktbeskrivelse af Husqvarna Sneslynge ST 121E

Husqvarna Sneslynge ST121 er en kompakt og højtydende 1-trins sneslynge til indkørslen og havestier. Let at manøvrere og med en praktisk drejeanordning til udkasterøret, som gør det nemt at styre sneens udkastretning.

Sneslyngen har en stærk motor med el-start og en effektiv arbejdsbredde på 53 cm. LED-belysning muliggør arbejde i mørke.

Servicegården / Servicegarden
Kategori Mærke

Produkt Data:

En sneslynge der arbejder godt i hård sne

Det er ikke altid, at man få fjernet sneen imens den stadig er blød. Det kan føre til hård sne, hvilket er mere besværligt at fjerne.

Kom du ikke i gang som planlagt? Med en snerydder fra Husqvarna er det heldigvis ikke noget problem. Totrinssystemet fungerer godt selv med tætpakket sne, idet det findeler sneen, inden den føres ind i huset og derefter kastes ud af rotoren. Hvis du arbejder med variabel kørehastighed, kan du opretholde en jævn arbejdskapacitet. Med andre ord for du gode arbejdsbetingelser, uanset hvilket forhold du arbejder under.

En sneslynge til al slags vejr

Is- og sneglatte veje? Husqvarna sneslynger er udstyret med dæk med store profiler for at give god trækkraft uanset forholdene. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, at sneslyngen skulle skride i det glatte føre. Vi har altid din sikkerhed i hovedsædet, når vi udvikler vores produkter, og vores sneslynge er ingen undtagelse. På den måde kan du udelukkende fokusere på det vigtigste – arbejdsopgaven foran dig.

Vi har sørget for, at vores sneslynges ergonomi er i top. Det betyder blandt andet, at håndtag og knapper er placeret inden for nem rækkevidde, så du nemt kan komme til dem under arbejde. De opvarmede håndtag gør sammen med en elektrisk starter maskinen komfortabel at bruge, også når klimaet er barskt.

Vælger du en sneslynge fra Husqvarna, er det ikke vejret, der kommer til at stoppe dig.

Lignende produkter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.