✅ Din maskinforhandler på Sjælland og øerne

✅ Fri fragt

Husqvarna Automower / Robotplæneklipper 440

24.499,00 kr. ( 19.599,20 kr. Excl. Moms )

Ikke på lager

Produktbeskrivelse af Husqvarna Automower / Robotplæneklipper 440

Husqvarna Automower / Robotplæneklipper 440

Husqvarna Automower® 440 er en robust og meget pålidelig robotplæneklipper til haver og plæner på op til 4000 m2. Den kører lydløst og automatisk gennem besværlige områder, smalle passager, krævende terræn og skråninger på op til 45 %. Vejrtimeren justerer klipningen, så den passer til væksten, samtidig med at områdeklipning tager sig af områder med højere græs. Med tre guidekabler og fem forskellige metoder til at finde vej tilbage til ladestationen får du en græsplæne, som er grøn og perfekt klippet med et minimum af interaktion. Har 3 guidekabler.

Servicegården / Servicegarden
Varenummer hq967646321 Kategori Mærke GTIN: 7391736289085

Produkt Data:

Husqvarna Automower / Robotplæneklipper 440

Arbejdsområdekapacitet: 4000 m² ±20%
Typisk ladetid: 60 min
Støjniveau dB(A) garanteret: 56 dB(A)

 

Opsætning af Robotplæneklipper gælder kun for kunder på Sjælland, Møn og Lolland/Falster.

Med en opsætning af Robotplæneklipper fra Servicegården er du sikker på at din Robotplæneklipper kommer til, at køre som en drøm. Helt uden at du skal gøre noget. Hos Servicegården har vi installeret over 500 Robotplæneklippere de sidste 10 år, som har gjort at vi har opbygget en masse viden og erfaring indenfor området. Mange folk tror bare at det handler om at ligge et kabel ned, men en opsætning af en Robotplæneklipper bygger på meget mere. Det handler rigtig meget om at få det optimale ud af en Robotplæneklipper, og det gør du kun ved at dens arbejdsforhold er opsat korrekt. Med korrekte arbejdsforhold mener vi, at banen som Robotplæneklipperen skal køre på skal være vurderet korrekt. Det gør at du får slået hele din plæne perfekt.

Hvis du kunne være interesseret i at høre mere om en opsætning af Robotplæneklipper hos Servicegården, kan du/I vælge et uforpligtende tilbud herunder.

Lignende produkter

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.