fbpx

Servicegarden

Persondatapolitik

Til vore kunder

I forbindelse med indførsel af den nye Persondataforordning den 25/5-2018, skal vi hermed informere Dem om Persondatapolitikken i Servicegården V/ Henrik Hvid.

Formål:

Tydeliggørelse af, hvilke persondata der indsamles, og hvordan de kan anvendes. Servicegården V/ Henrik Hvid har en interesse i, at vore samhandelspartnere har den fornødne information om, hvilke oplysninger vi opbevares, samt retten til at trække samtykke tilbage.

Hvilke oplysninger indsamles:

Oplysninger, som er nødvendige for at kunne betjene vore kunder, og levere de varer/ydelser som efterspørges.

Det er Navn, Adresse, Cvr-nr. E-mail adresse, telefonnummer.

Hvordan indsamles oplysninger:

Oplysninger, som afgives ved indledning af samarbejdsforhold, e-mail kontakt, dvs. oplyst af kunden selv.

Hvordan lagres oplysninger:

Oplysninger lagres eksternt hos data behandlere, samt i papirform i aflåst rum, således at ingen har uautoriseret adgang til dem. IT systemer er sikret med virusprogrammer, til forebyggelse af evt. hackerangreb. Programmer hos Servicegården V/ Henrik Hvid er sikret med passwords hos hver enkelt bruger.

Hvor længe lagres oplysninger:

Oplysninger lagres, så længe det er nødvendigt i forhold til samhandel/service, og så længe det kræves i forhold til anden lovgivning, f.eks Bogføringsloven, samt offentlige myndigheder, normalt 5 år, hvorefter de slettes/makuleres.

Oplysninger, som modtages uden umiddelbart at skulle makuleres med det samme.

Ret til at oplysninger:

Alle Servicegården V/ Henrik Hvid kunder og ansatte, har ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret; ret til at få opdateret oplysningerne, samt ret til at trække dette samtykke tilbage.

Såfremt De ønsker en oversigt over, hvilke oplysninger vi opbevarer, er De velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen

Servicegården V/ Henrik Hvid.w

Scroll til toppen