✅ Din maskinforhandler på Sjælland og øerne

✅ Fri fragt

Husqvarna Care™

Som kunde hos Husqvarna kan du være sikker på, at dine produkter altid får den bedst mulige pleje. Vores eftermarkedstilbud er beregnet til at give den sikkerhed, der giver dig mulighed for at slappe af og nyde et problemfrit ejerskab. Fra almindelig service og vinteropbevaring af dine produkter til udvidet garanti – Husqvarna og vores omfattende forhandlernetværk er her for at hjælpe dig. Vi bekymrer os, så du er fri for det. 

 

De udvidede garantibetingelser

1. Husqvarnas 2 års reklamationsret

Ved køb af et produkt fra Husqvarna får køberen adgang til Husqvarnas 2 årige reklamationsret, som giver en producentgaranti på [to (2) år] til forbrugere eller [et (1) år] til professionelle. Betingelserne for Husqvarnas 2 års reklamationsret er tilgængelige på dette website.

2. Husqvarnas udvidede garanti – vilkår og betingelser
Disse vilkår og betingelser (“Udvidede garantibetingelser”) regulerer rettigheder og forpligtelser mellem Husqvarna og køberen i forbindelse med køb af en udvidet garanti gældende for et bestemt produkt fra Husqvarna.

3. Definitioner
I forbindelse med disse udvidede garantibetingelser har nedenstående definitioner følgende betydning:

“Forbruger” betyder en fysisk person, der køber en vare til privat brug og ejerskab.

“Forhandler” betyder en forhandler, der er godkendt af Husqvarna.

“Udvidet garanti” betyder, at den forlængede garanti som anført i afsnit 4 (Omfanget af udvidet garanti), som Husqvarna giver til køberen i henhold til vilkårene og betingelserne i dette dokument.

“Udvidede garantibetingelser” betyder disse vilkår og betingelser, herunder dokumenter, som indgår heri via reference.

“Udvidet garantiperiode” betyder den periode, der er angivet i afsnit 5 (Garantiperioden).

“Husqvarna-produkt” betyder det relevante Husqvarna-produkt, som køberen har købt sammen med den udvidede garanti.

“Professionel” betragtes ikke som en almindelig forbruger

“Køber” er en forbruger eller en professionel, der køber et produkt fra Husqvarna.

“2 års reklamationsret” betyder den reklamationsret, der er defineret i punkt 1 (Husqvarnas reklamationsret).

“Reklamationsrettens betingelser” betyder de vilkår og betingelser, der gælder for punkt 1 (Husqvarnas reklamationsret).

4. Omfanget af udvidet garanti
Ved køb af Husqvarnas udvidede garanti sammen med et produkt fra Husqvarna er det pågældende produkt omfattet af garantierne, der er omfattet af vilkårene for reklamationsretten i en længere periode (som nævnt i afsnit 5, Garantiperioden) i henhold til de vilkår og betingelser, der er angivet i nærværende udvidede garantibetingelser.

Den udvidede garanti garanterer, at Husqvarna, i den periode, som er angivet i afsnit 5 (Garantiperioden), reparerer eller erstatter, efter eget skøn, et defekt produkt fra Husqvarna eller en del af et Husqvarna-produkt, der er omfattet af denne udvidede garanti uden beregning i henhold til (i) Disse udvidede garantibetingelser, (ii) Købers opfyldelse af kravene i disse udvidede garantibetingelser og (iii) De begrænsninger og undtagelser, der er angivet i reklamationsrettens betingelser.

Den udvidede garanti kan købes hos Husqvarna, eller en autoriseret Husqvarna-forhandler [af en forbruger eller professionel], der køber et nyt produkt fra Husqvarna, som er omfattet af den udvidede garanti.

5. Garantiperioden
Ved køb af den udvidede garanti er det relevante Husqvarna-produkt dækket af garantien i den periode, som er angivet i dette afsnit 5 (Garantiperioden). Garantiperioden for den udvidede garanti starter, når den almindelige garantiperiode udløber. Den udvidede garantiperiode for et Husqvarna-produkt i henhold til disse udvidede garantibetingelser er angivet i nedenstående tabel.

   Udvidet Garantiperiode 
Type af produkt fra Husqvarna   Forbruger 
Husqvarna Automower®  3 år 

Derudover finder følgende begrænsninger anvendelse:

A) For Husqvarna Automower®: Batteriet er ikke omfattet af den udvidede garanti.
B) Sliddele: knive, hjul, knivdisk m/ lejer ,pakninger og udluftningsmembran er ikke dækket af den udvidede garanti.  
C) Alle begrænsninger i garantibetingelserne for reklamationsretten, såsom, men ikke begrænset til, udelukkelser af forbrugsvarer fra garantien, gælder for denne udvidede garanti.

6. Garantikrav og -begrænsninger
Husqvarnas udvidede garanti er underlagt og omfatter kun det, som er angivet  i reklamationsrettens betingelserne og disse udvidede garantibetingelser. Husqvarnas udvidede garanti er også betinget af, at køberen opfylder sine forpligtelser i henhold til disse udvidede garantibetingelser og reklamationsret betingelserne.

Ud over hvad der er anført i disse udvidede garantibetingelser og reklamationsret betingelserne, skal følgende krav være opfyldt af køberen, og de udgør en forudsætning for, at køberen kan være berettiget til at foretage eventuelle reklamationer. Hvis køberen ikke har opfyldt disse krav, bortfalder den udvidede garanti.

A) Køberen skal købe den udvidede garanti for det relevante Husqvarna-produkt inden for ét (1) år fra købet af det nye Husqvarna-produkt.

B) Fra købsdatoen, inklusive både garantiperioden for reklamationsretten og den udvidede garanti, skal køberen overholde og betjene Husqvarna-produktet i overensstemmelse med det, der er fastsat i produktets brugsanvisning.

C) Køberen skal udføre service på Husqvarna-produktet årligt, startende fra købsdatoen. Denne service skal udføres af en autoriseret Husqvarna-serviceudbyder for det relevante Husqvarna-produkt inden for EØS eller Schweiz

D) Husqvarna-produktet skal registreres i Husqvarnas produktregistreringssystem forud for datoen for købet af den udvidede garanti.

E) Husqvarna-produktet skal have en dokumenteret servicehistorik.

Hvis køberen ikke har opfyldt kravene i dette afsnit 6 (Garantikrav og -begrænsninger), bortfalder den udvidede garanti. Køberen er ikke berettiget til en refundering af købsprisen for den udvidede garanti.

7. Reklamationer
Reklamationer under den udvidede garantiperiode skal indgives til den forhandler, hvor Husqvarna-produktet blev købt, eller hos en autoriseret Husqvarna-serviceudbyder for det relevante Husqvarna-produkt inden for EØS eller Schweiz.

En sådan reklamation skal indgives inden for rimelig tid efter konstatering af fejlen.

Husqvarnas erstatningsansvar er begrænset til reparation eller udskiftning af det pågældende Husqvarna-produkt. Hvad der er angivet i disse udvidede garantibetingelser, udgør det eneste retsmiddel for reklamationer. Køberen er ikke berettiget til andre retsmidler eller erstatninger. Husqvarna er ikke ansvarlig for nogen form for direkte eller indirekte skader.

8. Pris og betaling af den udvidede garanti
Køber indvilliger i at foretage rettidig betaling for den udvidede garanti i henhold til gældende prisliste. Den udvidede garanti er kun gyldig, hvis køberen har betalt den udvidede garanti.

9. Persondata
I forbindelse med registrering af det Husqvarna-produkt, der er omfattet af garantien, vil Husqvarna Group behandle køberens persondata. Husqvarna Groups behandling af persondata vil blive behandlet i overensstemmelse med Husqvarnas fortrolighedspolitik.

Disse udvidede garantibetingelser påvirker ikke på nogen måde de rettigheder, der gives til køberen i henhold til gældende lov.

OBS: Denne side er udarbejdet af Husqvarna, og belyser Servicegårdens mulighed til at kunne give kunden 5 års garanti. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.