✅ Din maskinforhandler på Sjælland og øerne

✅ Fri fragt

Husqvarna Automower - Hvorfor skal jeg vælge en robotplæneklipper?

Husqvarna Automower gør drømmen om mere fritid til virkelighed. Det er en hver husejers drøm, at have mere tid og være sikker på at ens græsplæne er flot året rundt. Personligt synes jeg også man skal ligge vægt på, at en Automower skåner vores miljø. På den måde er det en total win win situation. Hos Servicegården ser vi at flere og flere professionelle fagfolk vælger en Automower som “medarbejder”. Forstået på den måde at det kan betale sig for dem at have en Husqvarna Automowere kørende. Det synes jeg personligt er et tydeligt tegn på at Automowere er på vej frem. Sådan rigtig på vej frem.

Få mere tid med en Automower fra Husqvarna.

Få kontrol over din egen tid. Med en robotplæneklipper får du en bedste ven, der kan hjælpe dig med græsslåningen. Det betyder som nævnt, at du sparer en masse tid, som kan bruges til ting du ønsker. 

Få en flottere græsplæne end nogensinde før.

Vores kunder er enige. Med en Automower fra Husqvarna bliver din plæne pænere end nogensinde før. 

Pas på fremtiden.

Med en robotplæneklipper får du græsset slået uden støj og damp, som skåner vores miljø. Man må hjælpe hvor man kan. 

Hvad kan en Automower fra Husqvarna og hvorfor skal jeg vælge en robotplæneklipper?

Det er et spørgsmål man tit hører som forhandler. Det som en Automower i bund og grund kan er, at opfylde dine behov. Forstået på den måde at med en Husqvarna automower får du slået din græsplæne til perfektion, samtidig med du laver noget helt andet. Hvis jeg skal gå i deltaljer med hvad en Automower kan, så kan jeg blive ved til i morgen. Men alle de her deltaljer og funktioner, som Automoweren har, gør at du får den perfekte græsplæne helt uden du skal røre en finger.

Perfekt klippet plæne

De skarpe knive der sidder på en Husqvarna Automower gør at græsset altid bliver klippet, og ikke flået af. Det gør at plænen får et lige udseende, som vi ser på alle de flotte fodbold og golfbaner. Med en Automower slipper du også for at det afklippede græs ligger og ser grimt ud. Fordi når du har en Automower, så bliver din plæne slået så ofte at græsset bliver brugt som en slags gødning.

Miljøvenlig og lavt støjniveau

Som noget ekstra positivt, så passer man også på miljøet når man har en robotplæneklipper. Det gør man selvfølgelig fordi robotten ikke udskiller forskellige dæmpe, men er drevet af batterier. Det medfører også et meget lavt støjniveau.

En robotplæneklipper oplader sig selv

Når din Husqvarna Automower er ved at løbe tør for strøm søger den selv i lader. Ladestationen er noget der følger med når man køber Automoweren. Man kan se det lidt som om ladestationen er Automowerens hjem. Det er her den kommer tilbage for at spise og sove.

Tilpasser sig sine omgivelser

Med en automower fra Husqvarna får du en robotplæneklipper der kan tænke selv. Det kan man blandt andet tage nytte af når Automoweren skal tilpasse sig det skiftende vejr i Danmark. I sommerperioden er Automoweren feks mere skånsom med græsset, fordi det ofte er meget tørt.

Sikkerhed

Automoweren er udstyret med en pinkode, som gør at kun ejeren/ejerne kan låse den op. Det betyder også at hvis Automoweren bliver fjernet fra køreområdet, og pinkoden ikke er indtastet så vil en alarm gå igang. Her er det også muligt at spore hvor din Automower er henne.

Hvorfor skal jeg vælge en Husqvarna Automower?

Listen er lang, men her vil jeg prøve at komme ind på de største konkurrencedygtige faktorer.

Høj kvalitet, smarteste teknologi:

Husqvarna var med lige fra starten, når man snakker robotplæneklippere. Det har gjort at Husqvarna har kunne få alt den erfaring og læring til at bygge et produkt af højeste kvalitet og smarteste teknologi.

Nyeste funktioner:
Hvis du er så heldig at du har eller skal have en Automower fra Husqvarna, så får du en robotplæneklipper der har alle de nyeste funktioner. Feks. med Automower Connect kan du følge og styre din Automower hvor end du er i verden. Automower Connect er en app, hvor du tilslutter din Automower. En anden utrolig nyttig funktion er GPS-styring, som gør at Automoweren bedre kan håndtere din græsplæne..

Pris:

Der er mange forskellige Husqvarna Automowere modeller, som gør at der er en pris alle kan være med på. Det gode ved Husqvarna er at alle deres modeller er af højeste kvalitet.

Kort omkring Servicegården relation til Husqvarna Automowere - Robotplæneklippere

Servicegården gik all in fra starten. Lige fra starten har vi fra Servicegården kunne se det kæmpe potentiale Automowerne fra Husqvarna havde. Det har betyder at Servicegården har været en first mower med hensyn til robotplæneklippere. Som har gjort os blandt de bedste på området. 
I 2020 solgte vi over 250 automowere, hvor målet for 2o21 er 500 automowere. Derfor vil vi selv betegne os, som Danmarks største automower ekspert.

Udvalgt EPOS forhandler.

I 2021 blev vi udvalgt, sammen med få andre forhandlere i Danmark, til at være EPOS forhandler. Det er en stor ære, og stor anerkendelse, som viser at vores hårde arbejde giver porte.

Hvorfor valgte vi kun at sælge Husqvarna Robotplæneklippere?

Svaret er meget enkelt. Det gjorde vi fordi robotplæneklippere fra Husqvarna er et (eller flere) niveauer over de andre mærker. Derfor har vi fra Servicegården valgt kun at forhandle robotplæneklippere fra Husqvarna.
Så tænker du nok “Det er fordi de ikke er blevet tilbudt at forhandle de andre mærker”, men sandheden er, at vi er blevet tilbudt at forhandle alle de store mærker. Vi valgte bare det bedste.

De mest spurgte spørgsmål omkring robotplæneklippere

Hvorfor skal jeg vælge en Robotplæneklipper? : Du skal vælge en Robotplæneklipper, hvis du ønsker at spare en masse tid, hvor din robotplæneklipper arbejder for dig, mens du hygger med familien. 

Er en Robotplæneklipper ikke skadelig for små dyr?: Det er helt op til dig selv. Du kan helt selv styre hvornår din Robotplæneklipper skal køre. Så hvis du tænker, at der kommer flere dyr om natten, så kan du vælge at den ikke kører om natten. Alt i alt er det korte svar NEJ. 

Hvor stort et areal kan en Robotplæneklipper slå?: Det afhænger af hvilken model du køber. Et godt kendetegn ved Husqvarna Automowere er, at du kan tage de sidste to tal fra modelnavnet og putte to 0’er bagpå for at se hvor mange kvadratmetre den kan slå.
Feks en 405x kan slå arealer op til 500 kvadratmetre, hvor en 415x kan slå op til 1500 kvadratmetre. Håber det var svar nok.

Hvor mange års garanti er der på en Automower fra Husqvarna?: To år, og så kan kunden tilkøbe yderlige tre år.

Larmer en robotplæneklipper fra Husqvarna?: En Automower fra Husqvarna er nærmest lydløs. Det eneste jeg synes man kan høre er knivene der slår græsset.

Lader en robotplæneklipperen selv til opladning?: Ja det gør den. 

Hvordan ved Robotplæneklipperen hvor den må køre til?: En Automower fra Husqvarna kører via et kabel et afgrænsningskabel, som afgrænser hvor automoweren må køre. Her skal det nævnes at der også er et guidekabel, som guider automoweren. X-modellerne er også med indbygget gps, som gør at Automoweren kender dens arbejdesområde. Der skal dog stadig graves kabel ned.

 

 

Vi har også tilbehør!

Vores mest solgte Husqvarna Automower i 2021

Her skal der selvfølgelig tages højde for, at man ofte vælger en bestemt model ud fra hvor stor ens have er. 

Husqvarna Automower 415x – Mest solgte 2021

Når du køber en Automower 415X får du en Automower med alle de nyeste og smarteste funktioner og teknologier. Blandt andet Automower connect, som gør at du kan styre din Automower hvor end du er i verden. Hvis du feks er i sommerhus.
Det kan være nyttigt i mange aspekter, og må siges at være et kæmpe plus hos vores kunder. Vores kunder ringer ofte til os, og fortæller hvor glade de er for de valgte at investere et par ekstra tusind kroner, og fik en automower med automower connect. Slår den bedre med Automower Connect? Nej i princippet ikke. Men det giver nogle muligheder og nogle ekstra udfyldte behov.

De vigtigste fakta om Automower 415x:

  • Arbejdsområdekapacitet
    1500 m² ±20%
  • Typisk ladetid
    60 min

 

Vi opdaterer løbende siden, så du får den nyeste information omkring Robotplæneklippere.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.